8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Věštění grátis

21. 02. 2010 | Vaše příběhy

Moje známá nikdy moc nevěřila na nějaké věštby, snáře nebo jiné „ztřeštěnosti“. Během posledních několika let se přesvědčila, že jsou věci mezi nebem a zemí, které jaktěživ nepochopí. A přece se staly.

Zhruba před 15 lety poprvé potkala v parku u domu cikánku neurčitého věku, která jí nabídla věštbu. Hned ji však upozornila, že peníze nechce. A tak Maruška „půjčila“ ruku snědé ženě a ona jí řekla, že ji co nevidět čeká velká  ztráta v rodině, že někdo velice blízký jí odejde. Do půl roku jí zemřela maminka. Až v den pohřbu si vzpomněla na věštbu z parku. Cikánku nepotkala pár let. Až jednou byla nakupovat ve vedlejším městě a u obchodu ji uviděla. Hned si na ni vzpomněla a snažila se jít jinudy. Ale žena ji dohonila a říká:  Tak co, paničko, měla jsem pravdu, že? Teď jste na řadě vy. Jste moc nemocná, dělejte se sebou něco nebo do roka zemřete. Nemoc vás sžírá už hodně dlouho. Maruška se slzami utíkala od staré ženy. Čekalo ji gynekologické vyšetření a nález byl na hranici. Kdyby čekala ještě pár týdnů, musela by na ozařování a kdoví, jak by to s ní dopadlo.

Opět byl pár let klid. Ráno Maruška spěchala do práce. Čekala ji náročná služební cesta. Mezi stromy ji uviděla. Stála tam jako přízrak a rukama jako húlčičky lomila: Paní, nikam nejezděte, dojde k velké nehodě. To už toho měla kamarádka dost a po ženštině vyjela. Ta se ale nedala. Je snad lepší vědět i ty špatné věci a vyvarovat se jich, než si brát peníze za mazání medu kolem úst - oponovala jí veštkyně.

Marušce do služební cesty zasáhla náhlá nemoc. Zůstala doma a jel kolega. Došlo opravdu k nehodě a spolupracovník sotva přežil.

Maruška má teď hrůzu, kdy zase potká snědou “babku“ a ta ji opět překvapí něčím nepříjemným...

Bertice - čtenářka

ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Nejhorší je, když se dovíte, že někomu hrozí nebezpečí(pomocí astrologie), varujete ho, aby dával pozor a on po Vás vyjede, že mu vyhrožujete. Nakonec se opravdu něco stane a on si Vám stěžuje a chce pomoci. Co s takovým člověkem?
Obrázek uživatelky
profil
každý by chtěl věštby jen o tom dobrém,ale právě ty které na první pohled či poslech značí něco špatného jsou ty "dobré", protože varují a tím nám pomohou se tomu špatnému vyhnout nebo je aspoň zmírnit.. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Skoro to vypadá, jako by se ta cikánka na ni zaměřila. Ale vlastně měla štěstí, že ji varovala. Jen bych se taky trochu bála ji potkat...
Obrázek uživatelky
profil
Taky si myslím, že to co nás čeká, to nás nemineSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
asi máš pravdu, všechno zlé je pro něco dobré... pořád se učím poznávat lidi a je fakt že pár jich mi pomohlo poznat,že se lidem věřit nedá, ani těm o kterých si myslíte že to jsou nejbližší lidé,věřím už jen rodině a ostatní si držím od těla v přiměřené vzdálenosti...mám největší smůlu s chlapama, nevěřím jim
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles