Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční prázdniny budou ve znamení rodiny!

23. 02. 2009 | Evropa

Wellness dovolená pro celou rodinu! Rezervujte si už teď Vaši velikonoční dovolenou!


Velikonoční prázdniny jsou ve wellness komplexu Therme Laa - Hotel & Spa ve znamení rodiny a dětí. Wellness dovolená s dětmi může být v Therme Laa pro celou rodinu cenově dostupná a zároveň se stát oddechovým zážitkem. Právě v období přicházející jarní únavy je pobyt v Therme Laa vhodný pro načerpání nových sil.

Lázeňský a wellness komplex tradičně vysoké rakouské kvality Therme Laa - Hotel & Spa, který se nachází v dolnorakouském Weinviertelu na česko-rakouských hranicích necelou hodinu cesty z Brna a tři hodiny cesty z Prahy, je jedním z nejpřátelštějších wellness komplexů pro děti v Rakousku. Therme Laa se těší nejenom na svoje nejmenší hosty, ale je zde připraven také speciální animační program, který je profesionálně vytvořen pro rodiny s dětmi a splní všechny jejich požadavky. Investice do wellness dovolené se určitě vyplatí, protože klid a odpočinek mezi pracovním a školním stresem je k nezaplacení.

Therme Laa
















Dostupná dovolená v hotelu Therme Laa Superior

V době od 4. do 14. dubna 2009 nabízí Therme Laa výhodnou nabídku pro rodiny s dětmi Nejenom wellness komplex, ale i luxusní hotel Therme Laa Superior**** rád přivítá ty nejmenší návštěvníky. Děti do 14 let (v době od 4. do 14. dubna 2009) mají ubytování na pokoji rodičů zdarma*. Další alternativou je možná rezervace sousedního pokoje, který se nachází hned vedle pokoje rodičů a je propojen spojovacími dveřmi. V tomto pokoji je možné ubytovat 1 až 4 děti a v době rakouských velikonočních prázdnin ( 4. - 14. 4.) je cena jen od 99,- eur na noc a pokoj. Samozřejmě mají všechny děti bezplatný přístup do hotelového Spa a do hlavních lázní s jejich rozmanitou nabídkou a dětským světem. V ceně pokoje pro děti je taktéž „hýčkací polopenze“ a bezplatné dětské animace.

* v případě pobytu s polopenzí
Dětský koutek

Pedagogicky vyškolený a česky mluvící personál pro děti


Pestrý animační program pro děti v Therme Laa je jedinečný tím, že ho každý den připravuje pedagogicky vyškolený personál. Pro české hosty a jejich děti je připraven program pod vedením česky mluvící animátorky. V době českých velikonočních prázdnin s ním můžou čeští hosté taktéž počítat. Zvláštní důraz se klade jak na propojení dětí a rodičů, tak i na pedagogicky důležité elementy, jako například vyprávění pohádek, divadlo, soutěžní hádanky a mnoho dalších aktivit.

Dětský svět je prostorově oddělený od lázní a nachází se ve dvou patrech, kde může být dítě opravdu dítětem. tobogánDalším lákadlem dětského světa je 90 m dlouhý černý tobogán Fantasia se skvělými světelnými a zvukovými efekty, které ocení nejenom děti. I dospělí si vychutnají razantní jízdu místy tmavým a přitom stroboskopem osvětleným tunelem.

Z vlastního lehátka můžou rodiče pozorovat a hlídat děti při hrátkách v dětském bazénu. Termální voda je vhodná i pro batolata a její teplota je cca. 34°C. Hloubka bazénu je maximálně 30 cm. V horním patře dětského světa je umístněn dětský koutek. Tady si děti můžou stavět, malovat, anebo číst.


Tematické dny v dětském světě Therme Laa v době Velikonoc

V době rakouských velikonočních prázdnin (4. - 14. 4. 2009) je dětský bezplatný program prodloužený na celý den, a to od 10 do 18 hodin. Téma Velikonoc bude na programu celý týden. Děti se mohou těšit každý den na loutkové divadlo. Den před příchodem velikonočního zajíčka je připraven pro děti v Therme Laa bohatý program. V nabídce dětského světa je v sobotu 11. 4. dětské malování na obličej, hádanková rallye, kreslení, tvoření, čtení pohádek a mnoho dalšího. O Velikonočním pondělí čeká na každé dítě v dětském světě malé překvapení. Premiéru bude mít první Lávské potápění za velikonočními vajíčky, které si děti jistě užijí.


Více informací o rakouském lázeňském komplexu Therme Laa - Hotel & Spa v českém jazyce najdete na adrese:
https://www.therme-laa.at/xxl/_lang/cs/index.html



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Velikonoční prázdniny budou ve znamení rodiny!:

Velikonoční prázdniny budou ve znamení rodiny!
Velikonoční prázdniny budou ve znamení rodiny!
Velikonoční prázdniny budou ve znamení rodiny!
Velikonoční prázdniny budou ve znamení rodiny!
Velikonoční prázdniny budou ve znamení rodiny!
Velikonoční prázdniny budou ve znamení rodiny!
Velikonoční prázdniny budou ve znamení rodiny!
Velikonoční prázdniny budou ve znamení rodiny!
Velikonoční prázdniny budou ve znamení rodiny!
Velikonoční prázdniny budou ve znamení rodiny!
Velikonoční prázdniny budou ve znamení rodiny!
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to už hej , takú veľkonočnú oblievačku
Obrázek uživatelky
profil
fajnový vodný svet
Obrázek uživatelky
profil
to vypada velice lakave..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles