8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můj boj s nadváhou

15. 12. 2009 | Diety
Jsem poměrně malá, takže každé kilo navíc je náležitě vidět. Navíc jsem tělesně postižená, z čehož plyne značná omezenost tělesné aktivity. Ani v mládí jsem nebývala žádné božátko, ale do třiceti let jsem si těch 52 kilo držela.

Ve třiceti následovala první gynekologická operace a ejhle, brzy jsem vážila 60kg. Po dalších operacích jsem skončila v padesáti na příšerných 86 kilech.
Přitom jsem vyzkoušela všechno možné - dělenou stravu, octové koupele, dřinu na rotopedu. Jistě, jednou jsem zhubla o 16 kilo, ale v momentě, kdy jsem se normálně najedla, žádné přejídání, přibrala jsem více, než předtím pracně sundala dolů.

Nyní jsem dlouhodobě doma, protože jsem měla těžký úraz a jsem po operaci kyčelního kloubu. Udělala jsem jeden pokus, když mám doma spoustu času. Denně hodinu cvičím, i když jen tolik, kolik zvládnu, pravidelně jím, ne velké porce, a snažím se nesladit, i když občas zhřeším.
Zhubla jsem na 70 kilo a již dva měsíce je to stejné. Jediným výsledkem je, že se mi tvaruje postava.

Ovšem tělo si zvyklo na malé množství jídla a hubnutí skončilo.
Co se stane, až začnu chodit do práce, budu se vracet utahaná večer, na žádné cvičení nebo pravidelnou stravu v práci nebude čas? Nikdo mi přece nebude trpět, že jím místo práce.

Žádné zázračné léky nepomáhají a jediným výsledkem bude, že přiberu ještě více.

Přijít o zdraví tím, že nebudu jíst vůbec nic, to opravdu není řešení, milé dámy.

Zdenka58 - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
myslím si, že nadváhou trpěl skoro každý člověk v určitém věku. Nyní kdy se blížíme ke stáří je asi tento problém větší. Jenomže nás domutíf situace, že nebudeme mít co jíst. Takže nevěšet hlavy, určitě to půjde dolů.
Obrázek uživatelky
profil
Rozhodně to není snadné. Hodně záleží také na složení stravy nejen na množství. Jak píšete snížit množství pomůže jen na chvíli -tělo si zvykne a pak je to ještě horší. Nejdůležitejší je ten pohyb. I když přijdete domů utahaná "jako pes" - chce se to donutit a do pohybu se pustit - když jednou začnete pár cvyků zvládnete. Kdyby záleželo jen na tom, jak člověk vypadá - nejde o nic, ale určitě vyšší váha ovlivňuje i vaše zdraví a pro to stojí za to. Chce to pohyb, který vás bude bavit, aby se do toho líp nutilo, ale asi to nebudete mít snadné ve výběru pokud máte nějaké zdravotní omezení. Držím palečky.
Obrázek uživatelky
profil
Dobrá rada, ale o tom všem píši, vždyť jím jako vrabec a hýbejte se, když přijdete večer, utahaná jako pes a domácnost čeká, z takového pohybu se nehubne! Nebo máte doma služku? Já ne!
Obrázek uživatelky
profil
Chce to jen pevnou vůli a vytrvat. Menší dávky jídla a pohyb dle svých možností.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles