Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatební doplňky pro tradiční i netradiční svatbu

4. 03. 2010 | Svatba

Svatba už nemusí být jenom bílá, s krajkami a dekoracemi jako z cukrové vaty. Symbolická bílá barva sice svatbám stále dominuje, ale už rozhodně není povinností. Klasické „bonbónové“ svatby ustupují a svatební trendy v posledních letech diktují větší barevnou pestrost jak  co se týče šatů, tak i doplňků a dekorací. Svatební studia ale zpravidla tento trend nereflektují nebo se mu nestačila přizpůsobit, a proto nevěsty musí hledat inspiraci, kde se jen dá. Právě pro ty, kdo by si chtěly svou svatbu zpestřit a odlehčit. Tvůrci  nabízejí originální svatební doplňky, které nejsou jinde k mání.


Svatba je sice tradiční svátek, ale pozoruji, že je velký zájem i o netradiční svatební doplňky. Rychle se prodávají třeba ocelové snubní i podvazekzásnubní prsteny, ale i originální barevné podvazky. Tradice se tu tak krásně spojila s moderními materiály a ukazuje se, že lidé už nechtějí jen bílé krajkové svatby, ale že rádi experimentují," říká majitel online tržiště Jiří Kubeš.


Podvazek pro krásu i pro štěstí


Tradičním doplňkem svatby je podvazek pro štěstí. I ten může být zajímavým a originálním prvkem, který svatbu oživí a trochu odlehčí vážnost situace. Specialistkou je v tomto ohledu designérka Jana Valachovičová, která vyrábí originální a vtipné podvazky, které se hodí nejen pro svatby. Podvazky s oblibou šije na míru pro každou nevěstu, takže se v její nabídce setkáte například s podvazkem s motivem automobilu – vznikl, když si nevěsta brala automobilového závodníka. Sama má ale nejraději podvazek s motivem brusle, který šila pro svatbu vášnivých horalů.


Snubní prsteny, které i muži nosí s radostí


Svatební šperky nemusí být jen zlaté a třpytivé. Pokud nejsou nevěsta a ženich příznivci tohoto drahého kovu, pak určitě najdou modernější a originální alternativu snubních prstenů, které nesmějí na žádné svatbě chybět. Hynek Kalista, který vyrábí a prodává šperky z damascénské oceli, nabízí speciální svatební kolekci, nebo podle přání budoucích manželů vyrobí šperky na zakázku.


Polštářek na prstýnky – nutný detail


Důležitým doplňkem, který nahradil nevzhledné alpakové tácky, je polštářek, na kterém nese družička či svědek snubní prstýnky k obřadu. Je to sice detail, ale každá nevěsta ví, jak jsou detaily důležité. I takováto drobnost může totiž být sladěná se stylem svatby a vkusem nevěsty. Kupte družičce třeba originální modrý polštářek a určitě se jí prstýnky hned lépe ponesou.


Zdroj: Fler.cz

Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Svatební doplňky pro tradiční i netradiční svatbu:

Svatební doplňky pro tradiční i netradiční svatbu
Svatební doplňky pro tradiční i netradiční svatbu
Svatební doplňky pro tradiční i netradiční svatbu
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ešte že sa dá kopu veci požičať
Obrázek uživatelky
profil
v červnu se mi vdává neteř.
Obrázek uživatelky
profil
som za tradičnú svadbu
Obrázek uživatelky
profil
ale už to mám za sebou .....
Obrázek uživatelky
profil
Tak co děvčata není to lákavéSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles