8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dávejte si pozor na agresivní řidiče!

17. 09. 2009 | Vaše příběhy

Měl to být jeden z mých nejkrásnějších dnů v životě. Stačilo jedno malé zaváhání a děkovala jsem bohu, že jsem vůbec naživu.

 

Byl krásný den s datem 9.9. 2009, venku svítilo sluníčko a bylo krásně teplo. Byl to den, kdy jsem si měla vyzvednout své svatební šaty. Vstávala jsem s úsměvem na rtech a těšila se, až si tu bílou nádheru dovezu domů. V krámě jsem si příjemně popovídala s prodavačkou a vylepšila si tak svou již tak dobrou náladu. Šatičky jsem si sbalila do saku a s úsměvem na rtech vyrazila domů.

Po cestě jsem přemýšlela, jaké to bude, až půjdu v mých krásných bílých šatech k oltáři do náruče mého milovaného. Zasněná jsem se šourala za kolonou aut z města a nedávala jsem zas až tak velký pozor na silniční provoz. Když přede mnou do protisměru nejelo žádné auto, pán jedoucí přede mnou se rozhodl předjíždět a já směle za ním. Jenže v tom začal pán jedoucí za mnou vehementně troubit. On chtěl přece předjíždět první! Ale já už byla v protějším pruhu, tak už jsem svou cestu chtěla dokončit. Ale pán jedoucí za mnou se rozhodl, že dva pruhy normální šíře vozovky budou stačit pro tři auta a začal předjíždět i mne. Měla jsem strach, co se stane. Zpomalovala jsem a pán, který mě předejel, mě chtěl evidentně vytlačit ze silnice. Ještě k tomu troubení přidal kynutí rukou, jestli jsem prý normální. Opětovala jsem posunky jednoduchým zdvižením prostředníčku a tím považovala věc za vyřízenou.

Po několika kilometrech jízdy co mě pán, který mě předjel, brzdil, svou pomalou jízdou jsem zastavila u krajnice a musela si chvíli oddechnout. Ruce se mi klepaly z tohoto zážitku tak, že jsem se bála, abych vůbec dojela v pořádku domů. Jakmile, jsem se trochu uklidnila dala jsem své auto opět do pohybu směrem k domovu.

Už jsem byla blízko mého domova, když v tom mě předjelo to stejné stříbrné auto Renault Clio se stejnou poznávací značkou, jako tomu bylo u auta, které mě chtělo vytlačit ze silnice. Najednou tohle auto zastavilo a stálo přes celou silnici. Zastavila jsem také. Přitom jsem přemýšlela, „Co když je to ten pán, co jsem mu vjela do cesty. Vždyť se nic nestalo, naše auta se nijak nestřetly. Co by mi mohl chtít? Znám ho? Vždyť mi nemůže nic udělat, mužský přece ženský nebijí.“ Pak muž vystoupil z auta a řítil se závratnou rychlostí k mému autu. Vypnula jsem rádio, zapnula havarijní světla, stáhla okénko a čekala, co bude. Pán mě ani nenechal pozdravit a prudce a silně mě stiskl pod krkem. K tomu na mě křičel: „Co to mělo znamenat s tím prstem? Co to mělo znamenat s tím prstem?“ Když už jsem cítila, že se o mě pokoušejí mdloby, stisk povolil. Začala jsem se slovně bránit, má slova však neměli hlavu ani patu. Měla jsem příšerný strach, že mě v tom autě zabije. Nikde nikdo na blízku nebyl.

Křičela jsem na něho a v panice se neovládala. Když jsem ke své obhajobě přidávala slova typu „Běžte do pr..“ nebo „Jste normální?“ Přihazovala jsem polínka do ohně. Tahal mě za tričko, za vlasy, mlátil po rukách. Já neustále na něho křičela: „Nechte mě, mám z Vás strach.“. V panice jsem se snažila se uzamknout v autě, ale to neúčinkovalo, jak mělo. Začal pěstmi mlátit do bočního okénka a chtěl jej vyrazit. Brečela jsem jak šílená a on na mě křičel: „Co řveš? Co řveš?“ Nevěděla jsem, co mám dělat. Popadla jsem telefon a hrozila mu, že zavolám policii. Chtěl mi sebrat telefon a přitom mi poškrábal ruce. Párkrát mě ještě uhodil a pak odešel.

Celá ustrašená, zmlácená a vynervovaná jsem nebyla schopná kloudně myslet. Po tomhle incidentu jsem ještě dlouho seděla v autě uprostřed silnice a brečela. Ruce se mi třásly tak moc, že jsem nebyla schopná jakékoli manipulace s předměty. Nakonec jsem se se slzami v očích dovezla záhadným způsobem domů. Šaty jsem vybalila ze saku, pověsila a vrhla jsem se na postel k neutuchajícímu smutku. Utápěla jsem se v slzavém údolí a nadávala si v duchu na toho pitomého chlapa. Místo nádherných šatů jsem pozorovala své tělo znetvořené výlevem vzteku nějakého agresivního muže.

Díky tomuhle muži jsem si vytvořila negativní názor na opačné pohlaví a rozhodně už nikdy nebudu žádnému z nich věřit, že mě fyzicky nemůžou napadnout. Na vlastní kůži jsem si potvrdila, že mezi námi žijí hulváti a tyrani, kteří nerespektují ženskou křehkost.

Baevisova - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
to treba mat na mysli stale
Obrázek uživatelky
profil
TAkový by neměli vůbec co dělat za volantem, mohla by je ještě chytnout pepka. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mě agresivní řidičí,pod vlivem alkoholu,drog,nemají co za volantem vůbec dělatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
no hruza..ale pokud bych vedela znacku a tip auta nahlasila bych to
Obrázek uživatelky
profil
to je hrozny, co se dneska deje :( az to zamrzi, jaci jsou lidi hnusni, ten chlap by si zaslouzil aby ho nekdo povesil na verejnost a lidi chodili a kopali a mlatili ho
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles