Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

UFO - Unidentified Flying Object

12. 04. 2010 | Zajímavosti

Docela často diskutované téma. Někdo na něj věří, někdo ne. Jistě každému z nás se někdy přihodilo něco, co nemá s obyčejnou realitou ani pramálo společného. Jak jsme si tyto záhady vysvětlovali? Způsobila to jen nadmíra alkoholu v krvi? Fata morgana? Co třeba záhadné kruhy v obilí? Klasy nejsou polámané, pouze zohýbané. Obrazce jsou mnohdy několik metrů široké. Je to jen nevinná hříčka teenagerů? Nebo se s námi snaží někdo opravdu domluvit, popř. nás varovat?


Bouřka = UFO!!!


UFO lidé vídávali odpradávna – dřív se i o bouřce mluvilo jako o UFU a oblohaproč? Lidé si nedokázali vysvětlit přírodní úkazy, které se jim před očima děly. Nejvíce zmínek se objevuje po druhé světové válce – ze všech koutů země. Až 80 % mělo nějaké racionální vysvětlení. Co ale těch zbylých 20% ? Tyto záhady nebyly rozluštěny do dnešní doby.


Roswell


Snad nejznámější oblastí s velkým počtem výskytů záhadných objektů lze označit město Roswell v USA. Všechno začalo, když jednoho dne mladičký farmář spatřil létající objekt nad svým pozemkem. O něco později našel část disku na svém políčku. Nález okamžitě ohlásil policii a ta zahájila pátrání. Místo obklíčila a vrak odvezla do tajných laboratoří, kde údajně prováděla pitvu posádky.


 Na toto téma bylo natočeno mnoho filmů a napsáno mnoho knížek. Dodnes se objevují svědectví očitých svědků, kteří mají co do činění se záhadnou událostí. Americká vláda ztratila pevnou půdu pod nohama a popírá, že by se toto v Roswellu někdy stalo. Vysvětlení se nám asi nedostane.


Internetové UFO


Na internetu je řada výpovědí, jak v textové podobě, tak video-výpovědí svědků, kteří se s něčím, čemu dnes všichni říkáme UFO, setkali. Když posloucháte vyprávění lidí, sledujete jejich pohyb, mimiku a výraz očí, občas Vám proběhne mráz po zádech a řeknete si: „Na tom něco musí opravdu být!“  Ano a já netvrdím že ne. Ale důkazy? Stále něčím realistickým ospravedlňujeme, snad proto, abychom si nepřiznali, že tu nejsme sami? Snad ze strachu?


Kruhy v obilí


I o této záhadě jste jistě slyšeli a ať se nám to líbí nebo ne, i obrazce v obilí jsou tradičně spojovány s výskytem mimozemšťanů. Ovšem pozor – nejsou to pouhé kruhy, ale často velmi složité obrazce, které zaujímají obrovský prostor.  Obrazce se neobjevují pouze v obilí, ale i na travnatých plochách. Jak jsem ale už výše zmínila, stébla nejsou zlomena, nýbrž ohnuta obilív pravém úhlu. A to přeci nemohl udělat ručně ani mechanicky nikdo z nás… Co je ještě zajímavější – většina lidí, kteří do obrazce vstoupí, pociťují slabost, motání či bolesti hlavy a zrychlený tep. Po opuštění obrazce tyto projevy poleví.  


Únosy lidí


Často se objevují také případy, kdy jsou sami účastníci pozorování nevysvětlitelných jevů  UFEM unešeni! Existuje velká spousta svědectví, kde lidé popisují hrůzné zkušenosti a zážitky. Svědkové vypovídají, že se k nim přiblížila divná postava a unesla je přímo z pokoje, nebo byl na ně namířen světelný paprsek, který se ke kůži přisál jako magnet a člověk byl vtažen do kosmické lodi. Zde na něm byly prováděny nejrůznější nepříjemné pokusy. Existují případy, kdy se člověk nevrátil, většinou se nad ním ale mimozemšťané slitovali a poslali ho zpět na zem. Dokonce se našly ženy, které tvrdili, že je ufoni znásilňovali a následně potom porodili postižené dítě. Co je na tom pravdy, je ale záhadou.


A co vy? Věříte na UFO? Máte nějaké "nadpřirozené" zkušenosti?


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
su to zaujimavé záhady
Obrázek uživatelky
profil
su to zaujimavé záhady
Obrázek uživatelky
profil
Téda. Nikdy nepatřím k lidem, co by se smáli názorům druhých, ale přiznám se, že tentokrát jsem se usmála. Asi proto, že mi přijdou některé názory naivní? Ale já se odmítám zabývat i takovými věcmi, jako je manipulace hlasů v různých soutěžích apod.. Když mi někdo něco podobného říká, jako jistou věc, tak si jen kroutím hlavou a říkám si, proč by to kdo dělal ... (komu by to stálo za to řešit). Takže tajná manipulace mimozemštanů námi, mi přijde naprosto absurdní. Já osobně bych řekla, že jsem si stoprocentně jistá tím, že nejsme ve vesmíru sami. Na druhou stranu přesně jak je psané ve článku - bouřka byla dříve také považována za práci vyšší moci ... Takže docela věřím, že na naší planetě sami jsme. Já nejsem příznivcem Danikena, za to ale miluju Hvězdnou bránu, Artura C. Clarka apod.. Prostě příběhy o mimozemšťanech, které se sami neberou příliš vážně. A všem tady doporučuju Rámanskou sérii od Clarka Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já na UFO nevěřím. Správně nevěřím na nějaké mimozemšťany, kteří tady šmejdí. Ale ráda o těch záhadách slyším.
Obrázek uživatelky
profil
Taky dobrý názor, jen ještě vědět, která z nás má pravdu, ale možná je všechno úplně jinak a oni se námjen smějí, že nic nevíme.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles