Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přípravy na svatební veletrh vrcholí

22. 12. 2008 | Užitečné rady
Módní přehlídka, svatební proměna, soutěž o svatební šaty či odborné semináře. Přípravy na svatbení veletrh v hotelu Diplomat jsou již v plném proudu a pomalu se řítí do svého finále. V minulém roce měl Svatební veletrh více než 8000 návštěvníků a v roce 2009 je očekávána ještě vyšší návštěvnost. Svatební veletrh se bude konat 13. – 15. února 2009. 

Prestižní Svatební veletrh se koná již tradičně v únoru v hotelu Diplomat. Termín 9. ročníku veletrhu se tentokrát sešel se svátkem zamilovaných, Sv. Valentýna a více než 100 vystavovatelů nabídne snoubencům, zamilovaným i jejich přátelům své zboží, služby a umění.

Na tři dny plné svatebních  šatů, svatebních doplňků, nabídek svatebních agentur, své prostory nabídnou snoubencům také zámky a další lokality. K vidění budou luxusní limuzíny či nazdobená nádhera starých časů - veteráni. Nepřeberné množství snubních prstýnků na jednom místě nabídne snad nejucelenější přehled materiálů a tvarů, které si pro snubní prsteny lze představit, a chybět nebudou ani organizátoři svateb v exotických zemích či svatebních cest.

Svatba však není pouze obřad, ale také dorty, koláčky, svatební oznámení, kytice, fotografie a video, hostina, líčení či svatební účes, hudba a zábava.

 
Svatební veletrh přináší inspiraci i konkrétní rady odborníků. Bohatý a originální doprovodný program zaujme nevěsty i jejich doprovod. Finální program jsou dosud v přípravě, již nyní však můžeme prozradit, že součástí programu budou odborné semináře na téma svatební líčení, trendy svatebních kytic, svatební zvyky a tradice či rady fotografa včetně ukázek fotografování na podiu.
 

Vedle těchto již tradičních témat proběhnou dvě módní přehlídky rozdělené do dvou dopoledních a dvou odpoledních bloků. 


Svatební proměna

Jako další zajímavost pro návštěvníky je připravena "svatební proměna" ze slečny v pohádkovou  nevěstu. "Proměny" proběhnou v sobotu i v neděli. Součástí proměny bude líčení, svatební účes a výběr svatebních šatů. Zájemkyně o tuto zkoušku se mohou již nyní hlásit u organizátora.

Veletrh je pro veřejnost otevřen v pátek 13.2. od 16 do 20 hodin a v sobotu a v neděli od 10 do 17 hodin V pravidelných intervalech pořádají zaměstnanci hotelu prohlídku hotelových pokojů včetně novomanželského apartmá.

 
V minulém roce navštívilo Svatební veletrh

8 000 zájemců, z toho 70 % žen. Nejčastěji návštěvníci přišli pro inspiraci či za ucelenou nabídkou svatebních potřeb. Na základě jejich přání jsme rozšířili nabídku služeb právě o služby dopravy a květinová aranžmá.

 
Věříme, že nabídka 9. ročníku Svatebního veletrhu v hotelu Diplomat osloví nejen zamilované a zasnoubené, ale také maminky, svědky a jejich kamarády či módní příznivce.


Ještě jednou ta nejdůležitější informace:

13. – 15. 2. 2009 v hotelu Diplomat!


DanielkaZ
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
celé to je jen o penězích,ale já bych nechtěla všechny peníze utratit za svatbu. Trochu by jich mohlo zůstat do začátků.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Až se budu vdávat, tak chci samozřejmě, aby vše bylo jak v pohádce. Mám svůj sen, představu. Jen ještě sehnat toho prince a někoho, kdo to zaplatí Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles